1. Anand Soekhoe:

  • Als manager van W4U probeer ik ervoor te zorgen dat de cliënten gekoppeld worden met de juiste begeleiders en dat zij de hulp krijgen waarvoor zij geïndiceerd zijn. Ik onderhoud alle contacten op zakelijk gebeid met allerlei instanties. Ik heb als docent werkzaam geweest later als juridisch medewerker. Sociaal-recht is mijn laatste studie geweest. Ik heb een luisterend oor voor alle betrokkenen binnen W4U.

     M.: 06-41932690

     E.: b.soekhoe@were4u.nl 

2. Saïda Belghoul:

  • Ik beschouw mezelf als een intercultureel en/of transcultureel HBO begeleidster gericht op GGZ patiënten en clienten met achterstanden. Ik beheers 4 talen (Frans, Arabisch, Nederlands, Engels ).
  • Vertrouwenspersoon binnen W4U.

     M: 06-20890243

     E.: s.belghoul@were4u.nl 

3. Elena Sotnikova:

  • Ik heb jaren (20 jaar) als Psychiater (dementie & verslavingen enz.) gewerkt in mijn geboorte land. Nu wil ik graag mij expertise gaan gebruiken bij cliënten van W4U middels adviezen etc.. Ik spreek verschillende talen. Engels/Russisch/NL.

     T.: 071-7504179 

     E.: info@were4u.nl 

4. Nasir Alsahi:

  • Ervaringsdeskundige. Ik studeer voor Sociaal-werker MBO N4. Mijn talen zijn Arabisch en NL.

      M.: 06 - 83187000

      E.: n.alsahi@were4u.nl 

5. Soumia el Fakih:

  • Jaren lange ervaring is maatschappelijke begeleiding (Allround ambulante begeleidster) dus op alle levensdomeinen en in diverse gemeenten. Ik ben HBO sociaal-werker (gediplomeerd). Ik ben heel flexibel, kan goed luisteren en analyseren. Ik spreek NL en Arabisch / Marrokaans.

     M.: 06-42 40 21 72
     E.: s.elfakih@were4u.nl

6. Cee Cheryl:

  • Als meewerkend stagiaire (Student: MBO4 Sociaal werk) bij W4U, assisteer ik mijn collega’s en voer ik veel taken uit. Hierdoor leer ik ontzetten veel en deze ervaring kan ik heel goed gebruiken voor mijn huidige studie en wil ik mijzelf verder ontwikkelen tot allround ambulant begeleider omdat ik veel affiniteit met moeilijke doelgroepen heb, en het belangrijk vindt om kwetsbare mensen te helpen. Ik spreek Nederlands en Engels.

     M.: 06-48742997

     E.: c.cheryl@were4u.nl

7. Suha Alameli:

  • Ik ben al jaren (5 jaar) vrijwilligster bij W4U. Ik mijn land van herkomst was ik vrouwenarts (gynaecologe). Bij W4U praat/help ik veelal met cliënten en spreek ik artsen als cliënten dat goed vinden. Ik spreek de volgende talen: Arabisch / NL / Eng.

     M.: 06-38486643

     E.: s.alameli@were4u.nl