Up-date 20/11/2022

Voor alle betrokken van W4U opgelet:

Volgens het RIVM nemen de corona besmettingscijfers weer toe en is de GGD wederom begonnen met vaccinaties en eventuele maatregelen. Vaker je handen wassen/desinfecteren is uiteraard altijd goed. Een mondkapje is niet verplicht maar bij drukke bijeenkomsten uiteraard ook een advies. Houdt afstand van mensen. Op de website van het RIVM kunt u alle actuele informatie over de corona vinden. https://www.rivm.nl 

Up-date 20/12/2021

Het zal uw niet ontgaan zijn dat ons kabinet wederom heeft besloten om een harde lock down in te voeren, welke gisterenochtend (zondag 19 december 2021 te 05:00 uur) is ingegaan en welke zal gaan duren tot minstens 14 januari 2022. Dit heeft gevolgen voor de zorg/begeleiding welke wij aan u verlenen. Alleen bij zeer urgente gevallen zullen de begeleiders persoonlijk contact met u hebben. Om uw zorg zoals ook geïndiceerd, zoveel mogelijk voortgang te laten vinden, zal dezes middels beeldbellen geschieden. Dat wil zeggen dat uw vaste begeleider(s) met u gaan videobellen. en proberen u zo optimaal mogelijk te begeleiden. De begeleiders van W4U zijn verplicht zich te houden aan alle door het RIVM opgelegde maatregelen. Hieronder kunt u nog rustig en exact lezen wat dezen zijn:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/vraag-en-antwoord/persconferentie-18-december-2021-in-eenvoudige-taal

Blijf gezond, denk ook aan uw medemens, zo worden wij weer de baas over Corona.

Up-date 15/12/2021

Wegens de toenemende zorgen omtrent de corona situatie in ons land, hebben wij van W4U, besloten om wederom het invoeren van mondkapje en de verplichte handreiniging binnen ons kantoor middels gel bij de voordeur. Voor de begeleiders die bij cliënten thuis komen gelden de RIVM regels. Mocht een afspraak via video bellen kunnen dan prefereert vorenstaande ten allen tijde. Verkiest uw begeleider om langs te komen bij u, dan is het vriendelijke en beleefde verzoek aan al onze cliënten om met niet meer dan 2 personen in de zelfde kamer aanwezig te zijn en de kamer waar jullie gaan zitten een half uurtje van te voren te luchten door een raam open te doen. Uiteraard gelden ook hierbij alle maatregelen van het RIVM. Gaat u met uw begeleiders naar buiten voor een wandeling/afspraak e.d. dan is anderhalve meter afstand houden verplicht.

Blijf gezond, denk ook aan uw medemens, zo worden wij weer de baas over Corona.

Up-date 03/07/2021

Sinds vorig week zijn er vele versoepelingen afgevaardigd door de verantwoordelijke bewindspersonen, echter de corona is nog steeds onder ons en ligt nog altijd op de loer, daarom blijft het advies om de basis RIVM maatregelen in acht te blijven nemen.

Bij de GGD mag u sedert kort een afspraak maken zonder een vaccinatie uitnodiging. Wenst u gevaccineerd te worden, bespreek het met uw begeleiders, zij kunnen u verder begeleiden hiermee.

Blijf gezond en denk ook aan uw medemens zo worden wij weer de baas over Corona.

 

Up-date 18/11/2020

Sedert begin van deze maand is op kantoor bij W4U, gebruik handreiningsgel met minimale alcohol percentage van 70% en een mondkapje verplicht. De handreiningsgel staat bij elke ingang, het mondkapje wordt geadviseerd om deze zelf mee te nemen anders is er vanuit W4U een wegwerp mondkapje beschikbaar.

Uiteraard blijven alle RIVM maatregelen ook binnen en buiten W4U gehandhaafd. Denk aan de 1,5 meter afstand.

Blijf gezond en denk ook aan uw medemens zo worden wij weer de baas over Corona.

 

Up-date: 01/04/2020

Geachte cliënt,

Zoals u begrepen zult hebben, zijn de maatregelen ter zake de Corona crisis op advies van het RIVM, door onze regering verlengd tot en met 28 april 2020.

Alle hieronder staande maatregelen blijven dus tot en met 28 april 2020 onverkort van kracht.

Bij bezorgdheid en of vragen, kunt u meteen telefonisch/Whatsapp/email contact opnemen met uw begeleider of ons kantoor.

===========================================================================================================

Up-date: 16/03/2020

Geachte cliënt,

Voor We're 4 U staat de gezondheid en veiligheid van haar medewerkers en cliënten voorop. Om de uitbreiding van het Corona virus zoveel mogelijk in te dammen, nemen ook wij enige maatregelen. Hiermee gaan wij uit van de maatregelen en adviezen van het RIVM en de regering. Wij begrijpen dat de huidige situatie bij u voor bezorgdheid en vragen kan zorgen.  Wij zetten de belangrijkste informatie voor u op een rij.

  • Wij beperken alle cliënt contacten, dus geen huis-/kantoorbezoeken tot en met 06 april 2020;
  • Uw wekelijkse afspraken met uw vaste begeleider gaan door maar nu per telefoon of video call, uw begeleider informeert u verder hierover;
  • Bij dringende zaken meteen contact opnemen met u begeleider en of kantoor wij zijn gewoon op werk zoals altijd alleen nu even anders;
  • Over de verdere ontwikkelingen inzake de corona crisis wordt u uiteraard als eerste  geïnformeerd door uw begeleider.

Bij bezorgdheid en of vragen kunt u meteen telefonisch/Whatsapp/email contact opnemen met uw begeleider of kantoor.